TOIMITILAT

Muunneltavat toimitilat

Nykyaikainen toimistoympäristö tarjoaa inspiroivat puitteet kehittyville ja menestyksekkäille yrityksille.

Varmista yrityksellesi paikka kasvavassa ja kehittyvässä Leppävaaran alueen toimitilakeskittymässä. Estrade soveltuu kaiken kokoisille yrityksille, jotka arvostavat toimivia tilaratkaisuja, hyviä palveluita sekä keskeistä sijaintia.

Käy tutustumassa vapaana oleviin tiloihin ja ota yhteyttä!

2.krs 239 m2
2. kerroksen valoisa toimistotila, jonka kaikki huoneratkaisut voidaan toteuttaa yhdessä vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tilasta on helppo kulku parvekkeelle.
3.krs 203 m2
Previous slide
Next slide

Muuttovalmis ja valoisa tila, johon on mahdollisuus tehdä joustava, toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus lyhyellä irtisanomisajalla. Tilasta on helppo kulku parvekkeelle.

4.krs 225,5 m2
Previous slide
Next slide

Muuttovalmis ja siisti toimistotila. Neuvotteluhuoneista kauniit metsänäkymät. Tilassa on äänieristetty neuvotteluhuone sekä äänieristettyjä Teams-huoneita. Tilasta on helppo kulku parvekkeelle.

5.krs 228,5 m2
Previous slide
Next slide
Siisti huonetoimisto, josta on kauniit metsänäkymät. Tilassa on erillisjäähdytetty serverihuone sekä helppo kulku parvekkeelle.
5.krs 242 m2
Previous slide
Next slide

Valoisa toimistotila, jossa on avotilaa sekä neuvotteluhuoneita. Tilasta on helppo kulku parvekkeelle ja tila on laajennettavissa n. 100 m2. 

5.krs 651 m2
Muuttovalmis monipuolinen toimistotila, joka on laajennettavissa viereisen 242 m2 tilan kanssa, jolloin yhteisneliöt ovat 893 m2. Mahdollisuus myös vuokrata koko kerros tai pienentää tila noin 550 m2 kokoiseksi.
5.krs 1124 m2

Valoisa, koko kerroksen tilaratkaisu. 

Vastuullisuus

Quartetto Plus Business Park Estrade on sertifioitu kansainvälisellä Breeam In Use -ympäristösertifikaatilla.

BREEAM In-Use -sertifiointi toimii työkaluna kiinteistön ylläpidon jatkuvaan ja systemaattiseen kehittämiseen, ja se tuo usein myös kustannussäästöjä energian- ja vedenkulutuksen osalta.

estrade-icon

Työtä tukevat palvelut

Muunneltavat tilat ja monipuoliset palvelut tekevät työnteosta tehokasta ja sujuvaa. Arjen asiat hoituvat helposti kävelyetäisyydellä sijaitsevassa kauppakeskus Sellossa.