Palvelut

Työtä tukevat palvelut

Muunneltavat tilat ja monipuoliset palvelut tekevät työnteosta tehokasta ja sujuvaa. Arjen asiat hoituvat helposti kävelyetäisyydellä sijaitsevassa kauppakeskus Sellossa.

Estradessa tehokkaat, toimivat ja muunneltavat tilaratkaisut yhdistyvät kattavaan palveluvalikoimaan: kohteessa on mm. aulapalvelut, viihtyisä lounasravintola ja kahvila sekä lämmin parkkihalli.
Valikoimaa täydentää kävelyetäisyydellä sijaitseva kauppakeskus Sello, jossa on yli 170 liikettä, kattaen kaiken päivittäistavaroista muotiin, sisustukseen ja vapaa-aikaan. Sellossa voi myös hoitaa joustavasti pankki-, posti- ja vakuutusasiat sekä nauttia kulttuurista – kauppakeskuksen yhteydessä on sekä elokuvateatteri että konserttisali.
Uusille vuokralaisille 12 kk kuntosalin käyttöoikeus koko henkilökunnalle ilmaiseksi!

Hyvässä kunnossa jaksat enemmän. Kevytkin liikunta vähentää liikkumattomuudesta koituvia terveyshaittoja, lisäksi se vilkastuttaa verenkiertoa sekä vetreyttää lihaksia ja niveliä.

Quartetto Estradella on yhteistyösopimus täyden palvelun Kuntokeskus Säterinportin kanssa, joka sijaitsee Säterinportin Business Campuksella Espoon Leppävaarassa.

Vuokralainen maksaa liikuntapalveluiden käyttöoikeudesta vuokraamansa toimistotilan neliömäärän mukaan. Vuokralainen voi tarjota henkilöstölleen joko kuntosalin tai kuntosalin, ryhmäliikunnan ja livestream-tunnit. Hinta määräytyy palvelun laajuuden mukaan.

Uusille vuokralaisille 12 kk kuntosalin käyttöoikeus koko henkilökunnalle ilmaiseksi!

Kiinteistöstä löytyy...

Aulavastaanotto
Coor Service Oy
Lounasravintola ja kahvila sekä itsepalvelukahvila

Food & Co Quartetto Plus

Vuokrattavia kabinetti- ja monitoimitiloja
Vuokrattava edustussauna

Lämmin parkkihalli, jossa sähköautojen latauspisteitä

Pyöräparkki pihalla sekä parkkihallissa

Postin pakettiautomaatti
Kuntosali

...sekä paljon muuta.

Toimitilat

Nykyaikainen toimistoympäristö tarjoaa inspiroivat puitteet kehittyville ja menestyksekkäille yrityksille.

Estrade soveltuu kaiken kokoisille yrityksille, jotka arvostavat toimivia tilaratkaisuja, hyviä palveluita sekä huippuluokan sijaintia.

Sijainti

Sijainti lähellä Turunväylän ja Kehä I:n liittymää sekä Leppävaaran juna-asemaa ja Pikaratikan pysäkkiä takaa sujuvat yhteydet niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. 

Estraden sijainti Leppävaarassa