Estrade – Business Park Suomen suurimman teknologia-alan keskittymän sydämessä

Espoon Leppävaarassa sijaitsee Suomen suurin informaatio- ja teknologia-alan keskittymä. Sen sydämessä Estrade Business Park tarjoaa muuntojoustavia toimitiloja ja monipuolisia palveluita yrityksille, jotka arvostavat vilkasta ja innovatiivista liiketoimintaympäristöä. Keskellä erinomaisia liikenneyhteyksiä sijaitsevaan Estradeen pääsee helposti omalla autolla, junalla, bussilla – sekä juuri aloittaneella pikaratikalla.

Espoon Leppävaara vetää puoleensa yrityksiä. Viimeisen vuosikymmenen aikana siitä onkin kasvanut koko Suomen suurin informaatio- ja teknologia-alan keskittymä. Estrade Business Park sijaitsee tämän vilkkaan liiketoimintakeskuksen sydämessä. Estrade tarjoaa huippumodernit sekä muuntojoustavat toimitilat yrityksille, jotka arvostavat hyviä verkostoitumismahdollisuuksia ja erinomaisia palveluja.

Lokakuussa 2023 liikennöintinsä aloittanut pikaratikka yhdistää Estraden toiseen huomattavaan espoolaiseen yrityskeskittymään, Keilaniemeen. Onkin vaikea kuvitella sopivampaa paikkaa kasvua tavoittelevalle teknologia-alan yritykselle – tai kenellekään muulle.

Odotukset ylittäviä palveluja kaikkiin tarpeisiin

Estraden palvelut vastaavat modernien yritysten vaativiin tarpeisiin. Aulapalvelut toivottavat vieraat tervetulleiksi, kun taas tilava ja viihtyisä lounasravintola sekä kahvila tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja päivittäiseen ruokailuun.

Lämmitetty parkkihalli on varustettu sähköautojen latauspisteillä ja pyöräparkilla. Auton pesettäminen käy kätevästi parkkihallissa sijaitsevassa autopesulassa. Vuokralaisten ja heidän vieraidensa käytössä on sosiaalitilojen lisäksi vuokrattavat kabinetti- ja monitoimitilat sekä edustussauna.

Estradella on myös yhteistyösopimus lähellä sijaitsevan Kuntokeskus Säterinportin kanssa ja yhdessä he tarjoavat jokaiselle uudelle vuokralaiselle kuntosalin käyttöoikeuden maksutta ensimmäisen vuoden ajan.

Alueen palveluita ja vapaa-ajan aktiviteetteja rikastaa lisäksi kävelymatkan päässä sijaitseva kauppakeskus Sello. Sen yli 170 liikkeen valikoima kattaa kaiken päivittäistavaroista muotiin ja sisustukseen sekä vapaa-ajan tarpeisiin. Kulttuurin ystäville Sellosta löytyy Suomen 3. suosituin kirjasto tapahtumineen sekä elokuvateatteri ja konserttisali.

Estrade tarjoaa tilat kaikenlaisten yritysten tarpeisiin – keskeltä erinomaisia yhteyksiä

Estraden tarjoamat tilat ovat muuntojoustavia, minkä ansiosta ne soveltuvat kaikenlaisten ja -kokoisten yritysten tarpeisiin. Tarpeiden muuttuessa tilojen järjestäminen uudelleen on helppoa, kuten on myös tilojen vaihtaminen uusiin.

Uusi pikaratikkayhteys, jonka pysäkki sijaitsee vain 250 metrin päässä, yhdistää Estraden sujuvasti Espoon muihin teknologiakeskittymiin ja pääkaupunkiseudun muihin osiin. Tämä yhdessä erinomaisten juna- ja liikenneyhteyksien kanssa tekee työmatkasta Estradeen helpon ja ympäristöystävällisen.

Estrade ei ole vain toimistorakennus; se on osa kuhisevaa teknologiakeskittymää. Se on paikka, jossa tulevaisuuden yritykset kasvavat ja menestyvät. Tervetuloa osaksi Estraden elävää yhteisöä!

Jaa sosiaalisessa mediassa